Argeşenii pot să stabilească traseul autostrăzii Piteşti – Sibiu

Pentru realizarea autostrăzii Piteşti – Sibiu s-au stabilit cinci variante, însă una dintre ele exclude din traseu municipiul Curtea de Argeş. Argeşenii pot să schimbe acest aspect prin exprimarea preferinţelor pe site-ul CNANDR.

Începând de sâmbătă, ora 10.00, CNADNR a publicat pe site-ul companiei, la secțiunea Autostrada Sibiu – Pitești, cele 5 variante de traseu pentru autostrada Piteşti – Sibiu, din care patru propuse în Studiul de Fezabilitate revizuit și o variantă studiată și aprobată în Studiul de Fezabilitate din anul 2008.

CNADNR SA va pune la dispoziție, în acest sens, începând cu aceeași dată, pentru dezbateri, forum.cnadnr.ro unde vor fi așteptate opiniile tuturor celor interesați, până la data de 11 decembrie. Argeşenii trebuie să ştie că pot să îşi exprime opiniile pe această temă și pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

De asemenea, în perioada următoare CNADNR SA va anunța calendarul dezbaterilor publice pe care le va organiza pe această temă.

De menţionat este faptul că, proiectantul revizuirii Studiului de Fezabilitate este Asocierea SPEA Ingegneria Europea SA Milano Italia Sucursala Bucuresti & Tecnic Consulting Engineering Romania SRL.

În data de 15 decembrie 2015, proiectantul va preda studiul final pentru Secțiunea 1 (10,3 km) Sibiu – Boița și Secțiunea 5 (30,7 km) Curtea de Argeș – Pitești, iar în 15 iulie 2016 pentru Secțiunea 2 (26 km) Boița – Racovița, Secțiunea 3 (20 km) Racovița – Văleni, Secțiunea 4 (29,6 km) Văleni – Curtea de Argeș și Secțiunea 6 DN 73C Tigveni – Râmnicu Vâlcea.

 

autostrada pitesti sibiu

You may also like

0 comments

By