Fondatorul PAM, Mircea Andrei: „Albota, bună de plată”

mircea andrei PAMFondatorul PAM, Mircea Andrei atrage atenţia asupra unor nereguli din comuna Albota: „sa aruncam o privire pe situatia de la Albota, unde trebuiau efectuate urmatoarele lucrari:

  1. Conducta de aductiune apa tratata noua – trebuiau realizati pana la 3,805 km, pana la 30.09.2015, s-au realizat 828 m ( 21,76% ).
  2. Extinderea retelei de distributie – trebuiau realizati 633 km, pana la 30.09.2015 s-au realizat 96 km ( 15,17% ).
  3. Reabilitarea retelei de distributie – trebuiau realizati 5,186 km, pana la 30.09.2015 s-au realizat
    596 m (11,49%).
  4. Extinderea retelei de canalizare – trebuiau realizati 29,029 km, pana la 30.09.2015 s-au realizat 18,641 km (64,22 %).
  5. Statii noi de pompare apa uzata – trebuiau realizate 13 statii si pana la 30.09.2015 nu s-a finalizat nici macar una.

Toate aceste lucrari trebuiau realizate de Antreprenorul SC Ludwig Pfeiffer SRL, reprezentat de domnul Florin Boieru, care a preferat insa, sa dea in subantrepriza toate lucrarile catre alte 12 firme din Arges, Prahova, Ilfov, Bacau si Mures…praful s-a ales de lucrari. De altfel, firma Pfeiffer SRL, a castigat licitatia in urma unei contestatii , toata povestea fiind cu cantec popular traditional argesean, cu puternice conotatii de santaj. ( In masura in care va prezenta interes, voi reveni cu amanunte despre fiecare dintre aceste firme capusa).

Responsabilul acestui contract este domnul inginer Mihail Sandulescu, aflat in subordinea sefului UIP (Unitatea de Implementare a Proiectului), Catalin Georgescu.

Va readuc aminte ca valoarea acestui contract este de aproximativ 12 milioane de euro si in cazul in care organele de specialitate ale Uniunii vor constata infractiuni, intreaga suma va fi imputata. Cui? …Simplu, CETATENILOR.

DOMNILOR, CHIAR NU VA ESTE FRICA !

De asemenea, ne spune Antreprenorul , ca in luna septembrie a lucrat (si deci, cetatenii judetului Arges au platit) cu 31 de ingineri si 187 de muncitori, precum si cu 9 excavatoare, 20 de buldo-excavatoare , 14 Mai compactoare, 14 autobasculante si multe alte minciuni.

La 30.09.2015, Apa Canal a platit deja 4 395 027, 03 RON. Pentru diferenta vor trebui neaparat intocmite, in fals, procese verbale de receptie ale lucrarilor.

Dupa ce isi vad semnaturile , dracu’ va mai executa lucrarile !

IL DUCE, TE BAGI LA POTLOGARIA ASTA ?

As mai atrage atentia asupra unui amanunt interesant! De curand, conducerea SC Apa Canal 2000 SA a impus primarilor care fac parte din acest proiect , o Directiva (pe care primarii deja au semnat-o) conform careia consiliile locale si-au luat obligatia sa suporte costurile avariilor (deci a reparatiilor). La ce calitate a lucrarilor s-a realizat, consiliile locale sunt bune de plata multi ani de acum inainte. Cu ce bani? Cu banii bugetului local, adica banii pe care ii platesc cetatenii ca impozite si taxe locale.

Cu ce drept saracesc domnii primari comunitatea? Cu ce drept au angajat banii oamenilor in avantajul unor societati comerciale, care , daca au facut lucrarea de proasta calitate, conform oricarei legi si contract, tot el ar fi obligate sa repare si nu consiliile locale , din banii cetatenilor.Albota
Mircea Andrei, președinte PAM – Partidul pentru Argeș și Muscel”

You may also like

0 comments

By