Noi locuri de muncă la Dacia

autostrada pitesti sibiuReprezentanţii Dacia au avertizat în nenumărate rânduri statul că în lipsa autostrăzii Piteşti – Sibiu vor fi nevoiţi să reducă producţia din ţară sau chiar să mute complet uzina din ţară. Asta ar însemna un dezastru pe piaţa muncii din judeţ.

Autostrada Piteşti – Sibiu este considerată prioritatea zero, însă, deocamdată, argeşenii nu pot răsufla uşuraţi, deorece proiectul nu a trecut nici de faza studiului de fezabilitate sau a dezbaterilor publice. Asta să nu mai amintim de cea de la Piteşti când la întrebările concrete legate de demararea lucrărilor s-au oferit răspunsuri evazive, care nu au făcut decât să îi îngrijoreze şi mai rău pe angajaţii Dacia şi pe argeşenii care susţin prima variantă de traseu, fiind cea mai scurtă şi mai ieftină.

uzina dacia argesÎn ciuda nesiguranţei legată de autostrada Piteşti – Sibiu, care ar reduce semnificativ costurile de transport ale uzinei, Grupul Renault caută angajaţi. Sunt 40 de noi locuri de muncă scoase la concurs, iar o parte din viitorii salariaţi vor fi încadraţi la uzina de pe platforma Mioveni, restul la birourile companiei din Capitală.

În plus sunt pregătite alte 50 de posturi de stagiari în cadrul programului „Drive Your Future”.

You may also like

0 comments

By