Alina Gorghiu: „vom decide unificarea președințiilor organizațiilor județene în avans”

alina gorghiuCopreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat că unificarea preşedinţiilor judeţene ale liberalilor ar putea fi realizată în avans.

„Fuziunea a fost gândită în trepte, cum era normal să se întâmple, astfel încât să fie finalizată în 2017. Ca urmare a deciziilor din CNC cu mult înaintea calendarului. În ianuarie-februarie, când toţi candidaţii vor fi desemnaţi pentru alegerile locale, vom avea preşedinţii unice în toate organizaţiile, mai puţin în organizaţiile judeţene. (…) În condiţiile în care vom vedea că lucrurile merg exact cum ne dorim să meargă, vom decide inclusiv fuziunea, adică unificarea preşedinţiilor organizaţiilor judeţene tot în avans”, a spus Gorghiu, la Antena 3.

Alina Gorghiu a susţinut că procesul de fuziune nu este uşor, în contextul în care este vorba de două partide mari de dreapta.

Consiliul Naţional al PNL a validat vineri decizia Comisiei de unificare a liberalilor ca toţi candidaţii PNL la alegerile locale să preia conducerea interimară unică în organizaţia în care candidează, mai puţin la organizaţiile judeţene.

Sursa: Agerpres

You may also like

0 comments

By