Barurile din centrul Piteştiului – verificate de ITM, Jandarmerie şi Poliţie

În nopţile de 19 spre 20, respectiv 20 spre 21 februarie a.c. poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, inspectori din cadrul I.T.M. Argeş şi jandarmi, au desfăşurat mai multe controale în localuri publice. Aceştia au verificat 12 societăţi comerciale situate în zona centrală a municipiului Piteşti.

În urma controalelor efectuate poliţiştii au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale. În trei cazuri aceştia au constatat că în localurile controlate nu au fost asigurate măsuri de securitate, opt agenţi de securitate au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea obligaţiilor instituite prin planul de pază, şase sancţiuni au fost aplicate servirea de băuturi alcoolice minorilor iar restul sancţiunilor au fost aplicate pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Valoarea sancţiunilor aplicate de poliţişti este de 7000 de lei. Totodată, în localurile controlate au fost identificate 34 de persoane referitor la care exista suspiciunea că sunt angajate fără îndeplinirea formalităţilor cerute de lege. Acestea au fost comunicate reprezentanţilor ITM Argeş în vederea continuării verificărilor.

 

You may also like

0 comments

By