Tâlharul de pe A1 – reţinut

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au reţinut un bărbat bănuit de săvârşirea de infracţiuni cu violenţă.

La data de 14 martie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au reţinut un bărbat de 33 de ani din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Astfel, bărbatul la data de 09.08.2011 împreună cu alţi bărbaţi ar fi oprit în trafic, pe Autostrada A1, un autoturism în care se aflau două persoane şi prin ameninţare cu pistolul le-ar fi deposedat pe acestea de trei genţi în care se aflau 22 de kg. bijuterii în valoare de aproximativ 600.000 de euro şi două telefoane mobile.

De asemenea, poliţiştii au identificat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Bucureşti bănuit că ar fi participat la săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi care în prezent se sustrage cercetărilor. Pe parcursul anchetei o altă persoană a fost reţinută şi un bărbat a fost arestat, în prezent fiind condamnat definitiv de instanţa de judecată.

Bărbatul de 33 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

autostrada-pitesti bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*