Casa Pelerinului va fi transformată în cea mai modernă clinică din ţară

Casa Pelerinului va fi transformată în cea mai modernă clinică din ţară, dacă birocraţia nu îl va împiedica pe părintele Caliopie să ducă la bun sfârşit un astfel de proiect.

Vă reamintim că în urmă cu puțin timp ÎPS Calinic a fost supus unei intervenţii chirurgicale cardiace minim invazive de plastie de valvă mitrală video-asistată. Întreaga suflare creștinească s-a rugat pentru însănătoşirea ÎPS Calinic.

În urma acestor probleme medicale ale Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, părintele Caliopie Ichim a luat o decizie radicală de a transforma Casa Pelerinului într-o clinică medicală modernă, cu aparatură de ultimă generație. De această clinică vor beneficia bineînțeles toți cei aflați în suferință. O astfel de clinică este extrem de utilă, mai ales dacă ţinem cont că sistemul medical de stat este la pământ şi nu oferă o şansă egală la sănătate tuturor cetăţenilor.

Clinica este un dar frumos, pe care părintele Caliopie dorește să i-l ofere în semn de recunoștință ÎPC Calinic, omul care i-a fost ca un părinte și căruia îi datorează tot ce a realizat până acum.

La cum îl cunoaştem de ambiţios pe părintele Caliopie, realizarea și punerea în funcțiune a acestei clinic nu ar trebui să dureze foarte mult.

casa pelerinului curtea de arges

You may also like

0 comments

By