Dioda Electroutil: calitate la prețuri mici

dioda

Cel mai nou și modern magazin de perdele și covoare s-a deschis vizavi de complexul Făgăraș. Îți renovezi, redecorezi sau amenajezi casa, aici găsești tot ce ai nevoie, la cele mai mici prețuri. Magazinul permite accesul facil al cumpărătorilor la produsele comercializate, oferă posibilitatea studierii acestor produse în condiții civilizate și, mai ales, asigură transportul gratuit la cererea clientului. Astfel, trecătorii indiferenți se pot transforma rapid în clienți, vizitând pur și simplu din curiozitate magazinul.

Grupul Dioda, o afacere în familie

Încrederea argeșenilor în magazinele Dioda a fost câștigată în ani de zile, ținând cont că SC Daliro SRL a fost înființată în anul 1992. În prezent, comercializează produse și articole pentru construcții și amenajări interioare în Magazinul ”Electroutil” din strada Traian, nr. 8-11, aparatură electrocasnică în Magazinul ”Dioda”, din centrul vechi al municipiului Curtea de Argeş și produse audio, instrumente și accesorii audio în Magazinul ”Dioda Music”, localizat vizavi de ”Dioda Electrocasnice”.
”Înainte de unire e iubirea, iar cel mai bun exemplu de iubire e familia. Grupul Dioda am unit o lume într-un magazin. Electrocasnice, electrice amenajări interioare, sanitare, service și servicii într-o ambianță primitoare. Vizitează-ne și te vom surprinde cu ofertele și premiile speciale”, este mesajul familiei ”Dioda”.

dioda 3

Prețuri mici, mici, mici

Faptul că produsele din magazinele Dioda sunt de calitate și se vând la prețuri mici se datorează colaborării cu furnizorii marilor kipermarketuri din țară. Vă dăm doar câteva exemple: parchet (8 mm grosime) – 27 lei, aplice – 15 lei, covoare – 40 lei/m, mochete – 25 lei/m, perdele – 18 lei/m, baterii baie și chiuvetă – 35 lei, furtun pentru udat grădini 2 lei/m, cositoare electrică – 100 lei, drujbă – 350 lei, bormașină – 98 lei, etc.

Ofertă: gratuit amorsa

În magazinul Dioda Electroutil, situat vizavi de compexul Făgăraș, aveți de ales din peste 1 000 de nuanțe de vopsea (Policolor, Savana, Kober, etc) . În această perioadă puteți profita și de promoția magazinului: la gălețile de 15 kg de vopsea, primiți gratis amorsa.

dioda 4

Draperii și rolete pe comandă

Oferta diversificată de materiale vine și cu posibilitatea oferită cumpărătorului să îi fie personalizate perdelele, draperiile, aranjamentele decorative sau roletele. Piese importante ale decorului, perdelele și draperiiledesăvâșesc  stilul spațiului pe care doriți să îl amenajați și completează ambianța casei, astfel încât să vă bucurați de interiorul dorit. De la draperii, rolete, perdele din ațe, totul se poate face pe comandă. Simplu, elegant și impunător în orice ambient, perdelele pe care le găsiți în magazinul Dioda, situat vizavi de complexul Făgăraș, vă pot schimba complet interiorul locuinței. Tot aici veți găsi și jaluzele  din  lemn pentru zi și noapte,  o modalitate foarte bună de a decora ferestrele. Acest tip de  jaluzele  completează perfect stilul clasic cu modernul.

dioda (2)

Oferte de Paște

Pentru cei care nu s-au hotărărât ce cadou să le ofere celor dragi pot să facă o vizită la magazinul Dioda Electrocasnice. LED TC Samus, diagonala 81 cm la doar 690 lei, televizor Samsung 1366  X  768 – 950 lei, fier de călcat Albatros – 55 lei, multiblender Albatros – 110 lei și ofertele nu se opresc aici.

Frigider nou, la schimb cu electrocasnice vechi

Profitaţi de oferta magazinului Dioda ”Electroutil” din strada Traian: vă puteţi achiziţiona un frigider nou la doar 700 lei, la schimb cu aparatură electrocasnică veche (un alt frigider, TV, maşină de spălat, etc). Tot aici veţi găsi maşină de spălat automată cu butoi, marca Albatros, la doar 1100 lei. Aveţi asigurat transportul şi garanţie 3 ani.

Vizitați magazinele Dioda, aici aveți garanția produselor de calitate la prețuri accesibile oricărui buzunar!

dioda 5


You may also like

0 comments

By