Primarul Nicolae Barbu a stabilit următoarele proiecte pentru Valea Iașului

Nicolae-BarbuComuna învecinată municipiului nostru se poate mândri cu titulatura de localitate europeană, mai ales că se lucrează intens la infrastructură și dezvoltare, iar planurile primarului Nicolae Barbu nu se opresc aici: ”facem recepția la centrala fotovoltaică și o punem în funcțiune în termen de maxim o lună, cât vor dura formalitățile necesare. Dispensarul uman este în fază finală, iar recepția se va face tot în aproximativ o lună. În plus și la capitolul grădinițe lucrările sunt avansate, în toamnă cu siguranță se va desfășura activitate.”
În plus, se vor face recepții la terminarea lucrărilor pe următoarele proiecte de asfaltare: DC 259 Ungureni – Borovinești (2,7 km) și DC Mustățești – Valea Uleiului ( 0,850 km). O altă lucrare de asfaltare s-a finalizat pe drumul local Valea Iașului (strada Nuculeț 600 m și strada Călinești – 500 m).
”În continuare, cât de repede posibil vom începe cei 17, 2 km canalizare, pentru care avem depusă documentația, așteptăm stabilirea licitației, mai sunt doar câteva formalități de îndeplinit. Avem în pregătire 18,2 km drumuri comunale și locale, în continuarea celor care sunt asflatate și mai avem în lucru DC 258 Mustățești – Cerbureni 1,7 km și drumul local Bărbălătești 2,1 km, lucrare pentru care așteptăm finanțare”, a mai completat edilul comunei Valea Iașului, Nicolae Barbu.

asfaltare

You may also like

0 comments

By