Primarul Ion Georgescu: „după 50 ani, povestea brandului DACIA merge mai departe”

ion-georgescu-primar-mioveni-argesCu ocazia împlinii a 50 ani de când uzina Dacia a fost amplasată la Mioveni, primarul Ion Georgescu a transmis următorul mesaj:

„Astăzi, se împlinesc 50 de ani de la semnarea Hotărârii Consiliului de Miniștrii numărul 2004 din 16 septembrie 1966, prin care a fost stabilită amplasarea Uzinei de Autoturisme Dacia la Colibași, în prezent Orașul Mioveni.
primarul-ion-georgescuDupă 50 de ani de muncă încununată de succes, povestea brandului DACIA merge mai departe, spre noi provocări și noi realizări, care vor scrie istoria automobilismului românesc și vor impune noi standarde tehnologice în domeniu.
Le suntem recunoascători tuturor celor care, de-al lungul acestor ani, au contribuit decisiv la susținerea și dezvoltarea mărcii, în egală măsură, atât sub patronajul statului român, cât și constructorului Renault, după privatizarea de succes din 1999.
Suntem mândri că de o jumătate de secol, pe teritoriul localității noastre se construiesc automobile din gama DACIA precum Logan, Sandero, Lodgy, Dokker, Duster, produse comercializate pe toate piețele auto importante de pe mapamond. Calitatea, fiabilitatea și performanțele produselor fabricate în uzina de la Mioveni, au transformat DACIA într-unul dintre ambasadorii cei mai credibili ai României la nivel global.
Prin munca și priceperea miilor de argeșeni care lucrează aici, la care a contribuit decisiv managementul profesioniștilor din Grupul Renault, astăzi, Dacia este nu doar motorul stabilităţii şi dezvoltării oraşului Mioveni și al judeţului Argeş, dar şi compania cu cea mai mare cifră de afaceri din România.
Cu mândrie și respect putem afirma că Mioveni este orașul Daciei, capitala automobilului Românesc!
Mult succes Dacia, multă sănătate tuturor salariaților și colaboratorilor, productivitate și performanțe maxime pe plan intern și international!”

ion-georgescu-primar-mioveni-arges-dacia

 

S-ar putea sa iti mai placa

0 comentarii

Leave a Reply

By