Olimpia Doru, invitat special la ediția a III-a a Conferințelor BookLand Evolution

olimpia_doru-curtea-de-argesMâine, 28 septembrie, continuă la Pitești seria de toamnă-iarnă a Conferințelor BookLand Evolution (ediția a 3a), cel mai amplu proiect socio-cultural, care oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiențe personale și interacțiune directă cu personalități marcante din România.

Tinerii cu vârste între 14-24 ani sunt așteptați să își cunoască modelele, care îi vor încuraja și motiva prin exemplu personal să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 14:30 – 16:30, la Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu”.

În a treia zi a Conferințelor, invitații speciali sunt: Olimpia Doru – Vicepreședinte A.O.A & Speaker/Trainer The John Maxwell TeamIulia Ilie – Wellness Coach la Herbalife & Realizator/Prezentator la HelloDoctorBogdana Elena Simionescu – Scriitoare & EconomistIonuț Riteș – Recordmen mondial, scriitor și bun roman.

arges

 

arges-2

arges-3

You may also like

0 comments

By