Anunț de consultare asupra intenției de inițiere a PUZ

Anunț de consultare asupra intenției de inițiere a PUZ ”Extindere și recompartimentare interioră hală producție și depozitare, construire imobil birouri și amenajare exterioară”- Curtea de Argeș, str. Albești, nr. 14, str. Nordului, nr.11-13-15, punct ”IPEE – Electro” 

Inițiatorul SC CER CLEANING EQUIPMENT SA și elaboratorul SC Raum Proiect SRL cu sediul în București, sector 1,  Viișoarei, nr. 6A, anunță publicul interesat asupra următoarelor obiective: reglementare teren pentru constuirea unui corp de birouri și extinderea halei de producție și depozitare existente, funcțiunea propusă – industrie (producție și depozitare)  fiind compatibilă cu vecinătățile existente. 

Responsabilitatea informării și consultării revine Primăriei Municipiului Curtea de Argeș prin Serviciul Urbanism , cu adresa: Bld. Basarabilor, nr. 99, telefon 0248 721 033, email registratura@primariacurteadearges.ro 

Raspunsul la observațiile transmise va fi publicat pe pagina de internet și la sediul Primăriei. Perioada de consultare 15 zile de la data publicării prezentului anunț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*