Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Martinov Maria Doina prin Martinov Pompiliu Emilian, titular al proiectului, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Argeș, pentru proiectul: ”Modificare de temă proiect autorizat cu Autorizația de Construire nr. 8 din 02.07.2020 – de magazie parter, extindere magazie parter, realizare 3 cabane lemn parter, construire foișor”, propus a fi amplasat în comuna Brăduleț, sat Brădetu, județul Argeș. 

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Argeș din Pitești, strada Egalității, nr. 50A, județul Argeș, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00-16.30, precum și la următoarea adresă de internet: arges.apm@gmail.com; office@apmag.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*