După un grav accident de mașină, argeșeanul Marius Nițescu are mare nevoie de sânge

”O mare nenorocire s-a napustit asupra prietenului nostru de suflet, un prieten drag ce a fost alaturi de noi in cele mai importante momente din viata noastra. Miercuri noapte a avut un grav accident de masina. In acest moment este la spitalul Floreasca, la Terapie Intensiva, intubat si ventilat, singura lui speranta fiind nevoia urgenta de sange. Pun acest anunt pentru a mobiliza o donare de sange pentru Marius. Cine este binevoitor si doritor de a salva o viata, poate dona sange, orice grupa, pentru Nitescu Marius.

Pentru cei din tara, se poate dona la cel mai apropiat centru de transfuzie, cu specificatia “pentru Marius Nitescu, internat la spitalul Floreasca Bucuresti”. Sa ne ajute bunul Dumnezeu si haideti sa salvam un suflet bun si o familie minunata! Multumesc tuturor,” este strigătul de ajutor al prietenilor lui Marius Nițescu, argeșeanul din comuna Arefu. 

1 comentariu publicat

  1. Am fost colegi și prieteni, i-mi pare foarte rău mai ales ca am aflat abia ieri și joia trecută eram în București chiar în zona Floreasca. Locuiesc în Curtea de Argeș, am grupa A2 dacă mai este necesar va rog mult sa-mi spuneți cum trebuie sa procedez.
    Îi doresc însănătoșire grabnică, și familiei putere să treacă cu bine peste această cumplită cumpănă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*