Liviu Nicolae va fi noul lider al PNL Curtea de Argeș

PNL Curtea de Argeș este o organizație decimată, formată la ora aceasta de doar o mână de oameni. După ce liderul suprem, Adrian Miuțescu, își încheie rușinos cariera politică, iar președintele organizației locale, Cristian Mitrofan, a eșuat ca politician după ce a făcut nenumărate gafe sfătuit de oameni care habar nu au ce înseamnă strategie politică, PNL Curtea de Argeș mai poate fi salvat de un singur om: Liviu Nicolae. 

Rezultatele rușinoase pe care Cristian Mitrofan le-a obținut la alegeri, în contextul în care primarul Constantin Panțurescu efectiv nu a ieșit în campanie ci doar l-a lăsat să se facă de râs, fuga după putere, din manager de centru de cultură mutat peste noapte director la Casa de Sănătate, schimbarea de look și așa zisa activitate recreativă a păcănelelor au fost rețeta perfectă pentru prăbușire. Cristian Mitrofan nu este un om chiar așa de rău cum pare, pe lângă multele defecte are și o latură sensibilă și umană. Însă singura lui revenire în politică este să se poziționeze în spatele unui om cu o imagine publică bună, cel puțin câțiva ani. 

Singura soluție pentru reinventarea PNL Curtea de Argeș este Liviu Nicolae, director comercial al IPEE AMIRAL TRADING IMPEX S.A. Un penelist cu ștate vechi, ce se bucură la această oră de cea mai bună imagine dintre liberalii din Orașul Regal. Cunoscut în mediul de afaceri ca un om corect, vertical și cu influență asupra multor oameni de afaceri din zonă.

Ca președinte în funcție al unei organizații politice, trebuie să înțelegi că nu poți fi respectat ca lider când ai luat nota 2 la examen, te agăți efectiv cu dinții de o iluzie, iar lovitura fatală de imagine a venit efectiv din vizita DNA-ului și caracatița dosarelor penale în care au fost târâți oamenii din jur.

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*