Performanță Remarcabilă în Matematică: Ștefan Gobej – C.N.V.V, Printre Cei Mai Buni la Concursul Interjudețean „Gheorghe Țițeica

Spread the love

În universul matematicii, unele nume sunt echivalente cu constante, reprezentând puncte fixe în cadrul excelenței. Și-a confirmat încă o dată reputația de elev de excepție, Ștefan Gobej, care s-a clasat în fruntea premianților la prestigiosul Concurs Interjudețean de Matematică „Gheorghe Țițeica”, desfășurat în data de 23 martie la Colegiul Național „Carol I” din Craiova. Nivelul competitiv înalt a fost dat evident de calitatea excepțională a participanților, toți fiind calificați pentru etapa națională a Olimpiadei Naționale de Matematică. Proba, care a durat patru ore, a inclus patru probleme extrem de complexe, demonstrând încă o dată profunzimea și diversitatea domeniului matematic. Rezultatele anunțate au fost primite cu bucurie, marcând obținerea merituoasă a premiului al II-lea de către Ștefan Gobej. Acest succes inspiră speranța că talentul și devotamentul său pentru matematică vor continua să strălucească și în săptămânile următoare. Elevul nostru remarcabil de la Colegiul Național „Vlaicu Vodă”  este un exemplu viu al potențialului matematic pe care îl deținem în comunitatea noastră. Eforturile și rezultatele sale ne umplu de mândrie și ne întăresc convingerea că educația și învățarea continuă sunt cheile spre un viitor mai luminos pentru toți.
Prin urmare, ne exprimăm recunoștința și admirația față de Ștefan Gobej și îi transmitem cele mai sincere felicitări pentru succesul său remarcabil în domeniul matematicii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*