Ai nevoie de ajutorul specialiștilor pentru alegerea parchetului? Apelează la Dioda ELECTROUTIL din Curtea de Arges

Tendinte si stil in alegerea parchetului

Cererea pentru parchet a crescut, iar trendul se menține ridicat. Piața actuală oferă opțiuni variate pentru a veni în întâmpinarea celor mai exigente dorințe. Parchetul este deja o alegere populară când vine vorba de amenajarea unui spațiu. Modern și elegant a atras interesul tot mai mare al cumpărătorilor.

La magazinul DIODA ELECTROUTIL din Curtea de Arges (str. Traian , nr.8-11) puteti gasi cea mai variata gama de modele, angajatii oferindu-va cele mai bune sfaturi.
Parchetul are farmecul de a oferi o notă sofisticată încăperii, în special în spațiile mijlocii sau mari. Culorile sunt dintre cele mai diverse, parchetul se afla într-o continuă dezvoltare și este astăzi adoptat în aproape toate încăperile casei, inclusiv bucătărie. De asemenea, datorită tehnologiei avansate există inclusiv parchet rezistent la apă, ce poate fi folosit în baie. Cumpară parchet și alege așadar din gama variată de opțiuni care îți este pusă la dispoziție. (https://diodaelectroutil.ro/parchet-laminat/8732-parchet-12mm-pp-512-milan.html ; https://diodaelectroutil.ro/parchet-laminat/8779-parchet-8mm-v-871-anamur.html ; https://diodaelectroutil.ro/parchet-laminat/8786-parchet-8mm-t-789-macka.html )
Parchet de culoare închisă
Parchetul cu nuanță închisă este impunător, elegant și se recomandă să facă contrast cu piese de mobilier în tonuri deschise la culoare. Un parchet închis este foarte frumos, ține cont că va oferi încăperii senzația de mai puțin spațiu, totodată și praful va fi vizibil foarte ușor.
( Un exemplu din magazinul DIODA : https://diodaelectroutil.ro/parchet-laminat/8783-parchet-8mm-v-870-eregli.html )

Parchet de culoare deschisă
Tonurile deschise ale parchetului, așadar gama culorilor luminoase fac ca spațiul să arate mai mare, deschis, oferă încăperii o atmosferă caldă, primitoare, relaxantă. Astfel, dacă apartamentul are o suprafață mai mică sau în cazul unei garsoniere, se va opta pentru parchetul luminos și cald.
(Un exemplu din magazinul DIODA : https://diodaelectroutil.ro/parchet-laminat/8796-parchet-8mm-t-741-lara.html )

Parchetul de culoare gri
O tendință foarte iubită este parchetul în nuanțe de gri. Această culoare neutră și calmă a fost adoptată cu succes în tot mai multe dintre locuințe. Ușor de asortat cu mobilierul, devine o optiune iubită tocmai datorită neutralității lui. Poți opta pentru pereți albi și încăperea ta va arăta spațioasă, caldă, modernă.(Un exemplu din magazinul DIODA: https://diodaelectroutil.ro/acasa/10691-parchet-varioclic-10mm-33ac5-4v.html )

Textura parchetului
Primul lucru la care ne gândim atunci când alegem parchetul poate fi culoarea și grosimea, însă textura este și ea un criteriu important. Speciile diferite de lemn influențează modul în care parchetul arată, caracteristicile suprafeței vor contribui desigur la unicitatea lui. Aspectul rustic al parchetului este o opțiune, se adaugă și cel rafinat sau natural, texturile diferă si este bine să alegi și în functie de acestea. Dimensiunile plăcilor de parchet vor contribui și ele în final la atmosfera casei. DIODA ELECTROUTIL poate oferi clientilor care le calca pragul toate tipurile de categorii.
Trendul este în favoarea pardoselilor din lemn, foarte durabile și ecologice, dorința se îndreaptă spre aspectul natural , iar magazinul nostru va asteapta sa ii treceti pragul pentru ca eleganța și nota unică data de parchet, sa fie o soluție fiabilă , iubita, pentru o atmosferă a casei așa cum fiecare dintre dumneavoastra își dorește.

Neacsa Ilinca, 

Asistent manager

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*