Ai nevoie de un loc pentru un eveniment special în luna aprilie?

Hotel Piscul Negru poate fi locația ideală pentru evenimentul firmei dumneavoastră sau pentru o nuntă, fiind situat în mijlocul munților Făgaraș, pe Transfăgărăşan, km. 102.  Vă punem la dispoziție un restaurant cu 100 de locuri și o sală de conferințe complet dotată.

Sala de conferințe a hotelului nostru este ideală pentru evenimente corporate de mărime medie. Vă punem la dispoziție 50 de locuri pe scaune și toate facilitățile necesare – proiector, whiteboard, ecran etc.

Putem oferi servicii complete de catering pentru coffe break sau bufet festiv.

RESTAURANTUL

Restaurantul hotelului Piscul Negru este o incintă deosebit de elegantă și lumionoasă. Fiind înconjurat de ferestre înalte, interiorul rstaurantului este scăldat în lumină naturală și oferă celor care iau masa la interior o priveliște de neuitat către văile și pădurile care înconjoară hotelul. Este dimensionat și compartimentat astfel încât să poată deservi atât unui eveniment mare, de 80 – 100 de persoane, cât și a două evenimente mici.
Alegeți să vă impresionați oaspeții organizând la noi evenimentul ce trebuie să rămână unic în viața fiecăruia.

CAMERELE

 Camerele și apartamentele elegante ale hotelului nostru reprezintă paradoxul perfect, oferind condiții de lux la poalele munților, în mijlocul sălbăticiei.  Hotelul conţine 8 apartamente, 15 camere duble si 2 mansarde. Ele au dotări de lux și priveliște către munții și pădurile care ne înconjoară. Deși hotelul este poziționat la doar 50 de metri de Transfăgărășan, în camere rămâne liniște. Hotelul este protejat atât de un rând de brazi care blochează majoritatea zgomotului, cât și de ferestre de înaltă calitate care asigură o liniște deplină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*