Anunț de mediu

Spread the love

GHITA FLAVIUS – LUCIAN având sediul în municipiul Curtea de Argeș, str. Banu Mărăcine, bl. E14, sc. A, et. 4, ap.17, județul Argeș titular al planului /programului „PUZ: Construire locuintă și împrejmuire”, propus a se implementa in municipiul Curtea de Argeș, , str. Poștei, nr. 8N, nr. cadastral 88706, județul Argeș anunță publicul interesat asupra deciziei privind etapa de încadrare și anume planul se supune procedurii de adaptare fără aviz de mediu, in conformitote cu H.F. nr. 1076/2004, nu este necesară realizarea evaluării de mediu.
Motivele care au stat la baza luării deciziei:
⦁ consultarea membrilor C.S.C. în ședința din data de 25.03.2024 privind
prima versiune a planului;
⦁ prevederile H.G. nr. 1076/2004 – privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri și programe;
⦁ pe parcursul derulării etapei procedurii de reglementare, publicul a fost înștiințat asupra depunerii soticitării avizului de mediu, prin anunțuri repetate în presă. Nu s-au înregistrat reacții negative din partea publicului referitoare la planul mai sus menționat.
Informațiile privind potențialul impact asupra mediului al proiectului propus pot fi consultate la sediul APM Argeș, municipiul Pitești, str. Egalității nr. 50 A și în perioada (1 0 zile de la publicare).
Observațiile publicului se primesc zilnic, sub semnătură și cu date de identificare la sediul APM Argeș, municipiul Pitești nr. 50 A în perioada (10 zile de la publicare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*