Anunt public privind decizia etapei de încadrare

SC ULTRA DENT SRL, titular al proiectului ”PUD – Construire imobil P+4E+5E parțial și împrejmuire teren: Diversificarea activității prin înființare clinică medicală recuperare” în municipiul Pitești, B-dul Frații Golești, nr,50, jud. Argeș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare – nu necesită parcurgerea procedurii de evaluare de mediu pentru planuri și programe conform HG nr. 1076/2004. 

Motivele care au stat la baza luării deciziei:

  • consultarea membrilor C.S.C. 
  • Prevederile HG nr.1076/2004 – privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri și programe
  • Pe parcursul derulării etapei procedurii de reglementare publicul a fost înștiințat asupra depunerii solicitării avizului de mediu prin anunțuri repetate în presă. Nu s-au înregistrat reacții negative din partea publicului referitoare la planul mai sus menționat. 

Informațiile privind potențialul impact asupra mediului al proiectului propus pot fi consultate la sediul APM Argeș din Pitești, str. Egalității, nr. 50A, în perioada de 10 zile de la publicare. 

Observațiile publicului se primesc zilnic sub semnătură și cu date de identificare la sediul APM Argeș, str. Egalității, nr. 50A, în perioada de 10 zile de la publicare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*