ANUNT PUBLIC PRIVIND ETAPA DE INCADRARE

CĂLINESCU ANCA-MARIA, anunţă publicul interesat asupra asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru planul PUZ – „Introducere teren in intravilan si reglementari urbanistice in vederea realizarii investitiei „Construire locuinta unifamiliala P+1E+M, anexa gospodareasca (magazin), bazin betonat vidanjabil, imprejmuire si sistematizare teren”, in mun. Curtea de Argeş, punct „ tarla 58”, T58, jud.Argeş – se supune procedurii de adoptare fara aviz de mediu, în conformitate cu HG. nr. 1076/2004, nu este necesara realizarea evaluarii de mediu:
Motivele care au stat la baza luării deciziei:
 ca urmare a consultării electronice a membrilor Comitetului Special Constituit pana la data de 14.02.2022;
 Prevederile H.G. nr. 1076/2004 – privind stabilirea procedurii de realizare a evaluarii de mediu pentru planuri si programe, cu modificările şi completările ulterioare ;
 Pe parcursul derulării etapei procedurii de reglementare, publicul a fost înştiinţat asupra depunerii solicitării avizului de mediu, prin anunţuri repetate în presă. Nu s-au înregistrat reacţii negative din partea publicului referitoare la planul mai sus menţionat.

Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al proiectului propus pot fi consultate la sediul APM Arges din Pitesti, str. Egalitatii, nr. 50 A in perioada (10 zile de la publicare).
Observatiile publicului se primesc zilnic, sub semnatura si cu date de identificare la sediul APM Arges str. Egalitatii, nr. 50 A in perioada (10 zile de la publicare).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*