AQUATERM: joi, 21 iulie, se oprește apa la Curtea de Argeș, Băiculești, Valea Danului și Valea Iașului

Informăm utilizatorii din municipiul Curtea de Argeș, comuna Băiculești, comuna Valea Iasului și comuna Valea Danului, că în data de joi 21 iulie 2022,  în intervalul orar 06:00 – 20:00, va fi sistată furnizarea apei potabile prin oprirea Stației de tratare a apei Cerbureni.

Furnizarea apei potabile vă fi întreruptă la cererea SC KRANZ EUROCENTER SRL în vederea interconectării conductei noi de PEHD, DN 400, cu conducta magistrală existentă DN 500 și scoaterea din funcțiune a conductei vechi pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Ivancea și parcarea de lângă LUKOIL.

Interconectarea celor două conducte magistrale va fi realizată cu sprijinul SC AQUATERM AG 98 SA, iar angajații celor două societăți vor depune toate eforturile pentru ca lucrarea să fie executată în cel mai scurt timp.

Cerem scuze utilizatorilor pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Director general,

Claudia Mihăilescu

1 comentariu publicat

  1. Suntem an 22 iulie astăzi, adică a 2a zi fără apa la Baiculesti ,oare ce aveți de gând ,avem și noi copii ,cum credeți voi ca ne descuram.Nici măcar nu aveți bunul simt sa anunțați ca nici azi nu o sa avem apa,ca să nu mai zic ca și când o sa vina apa ,2 zile nu ai ce face cu ea,la cât de murdara este.De ce la Curtea de arges este apa ,si la baiculesti nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*