Cursuri TV pentru copii – GRATUITE, la Curtea de Argeș

CURSURI TV pentru copii – GRATUITE!
🎬 Ce poți învăța la cursurile TV și cum te ajută în viața de zi cu zi:
✔️ Scopul acestui curs este unul educativ prin joaca de-a televiziunea. Nu trebuie neapărat ca cel mic să-și dorească să devină prezentator TV sau să lucreze în acest domeniu pentru că acesta este un curs pentru dezvoltare personală, de comunicare și comportament în societate. În plus, televiziunea este un instrument care te ajută să te corectezi foarte bine: vezi ce haine te avantajează, dacă postura corpului este una corectă, dacă tonul vocii este potrivit, etc.
🎬 Învățăm să vorbim în public și să ne stăpânim emoțiile:
✔️ Cursurile TV debutează cu exerciții de dicție, respirație corectă și alte tehnici pentru citit fluent și pentru a scăpa de emoții. Cu toții avem nevoie să știm cum să ne stăpânim emoțiile la un examen, la un eveniment important sau în cazul celor mici la o serbare sau un spectacol, etc.
🎬 Postură corectă! Vorbire corectă!
✔️ Tot timpul trebuie să avem grijă la poziția corpului, atât pentru sănătatea noastră cât și pentru aspectul fizic. După ce esți filmat îți poți da seama mult mai ușor dacă ținuta ta a fost una corectă, dacă tonul vocii este potrivit sau dicția corespunzătoare, etc. După ce ai luat cunoștință de toate acestea le poți îmbunățăți mult mai rapid.
🎬 Distracția vine la pachet cu învățarea:
✔️ Cum filmăm, cum înregistrăm o reclamă audio, cum realizăm o emisiune, cum o promovăm?
Cum ne alegem vestimentația și accesoriile? Toate acestea vor fi parcurse în cadrul cursului TV. Participanții își vor învinge emoțiile în activități precum organizarea și participarea la conferințe de presă, interviuri pe teren unde intervine factorul neprevăzut, dar și în studio. Vor avea parte de invitați din domenii precum nutritie, antreprenoriat sau ecologie. La final vor filma propriile emisiuni într-un studio de televiziune, iar un make-up artist și un hair stilist vor avea grijă de imaginea lor.
👉 Cursurile au loc la Centrul de Cultură Curtea de Argeș în fiecare zi de miercuri și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani
👉 LIBERE 4 locuri în grupa de dimineață și 2 locuri după amiază;
👉 Înscrieri: 0771271598.
❗️ CURSURILE ÎNCEP PE 2 MARTIE, IAR ÎNSCRIERILE SE POT FACE PÂNĂ PE 25 FEBRUARIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*