Descinderi la Curtea de Argeș

Comisarul sef Iordache Laurențiu a instrumentat o nouă serie de arestări. Vizați au fost ”MARII” infractori ai Municipiului Curtea de Argeș….

Domnule Iordache dacă ai fi cu adevărat un polițist cu coloană vertebrală și ai ține la orașul acesta ne-ai scăpa de adevărații oameni care spală bani și de… știi tu, adevărații mafioți! Nu de trei găinari, câțiva boschetari pentru care faci atâta zarvă și chemi trupele DIAS să faci un adevărat spectacol grotesc. Eu îți garantez personal, pentru că îi și cunosc pe unii dintre acești „MAFIOȚI”, că pe oricare îl sunai și-l chemai la audieri, venea fara niciun fel de problemă. La fel avea loc urmărirea penală, la fel decurgeau cercetările, dar lipsea spectacolul…..

Atâta timp cât nu ai prins nici unul dintre adevărații interlopi, mafioți pe care tu îi cunoști și îi protejezi, în ochii mei și ai societății ești un simplu funcționar care își justifică salariul, nemeritat, în fața șefilor!

 

FOTO ARHIVA

1 comentariu publicat

  1. Respect pentru comisar . Acum cativa ani a instrumentat un caz de furt prin efractie in firma noastra ocazie cu care am constatat multa preocupare si profesionalism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*