Feihong XU, ambasadorul Chinei, în vizită la Argcoms! -VIDEO-

Argcoms Curtea de Arges 3Vineri, la ora 16:00 o delegaţie din China condusă de ambasadorul Feihong XU, a vizitat fabrica Argcoms din Curtea de Argeş. Oficialii au vrut să participe la procesul de producţie al globuleţelor, produselor din lut şi al iilor autentice româneşti.

Vizita vine în urma unei întâlniri ce a avut loc în data de 30 iunie la oficiul Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, cu o delegaţie din China, condusă de secretarul general al provinciei Sichuan. În cadrul întâlnirii s-au purtat discuţii cu vicepreşedinţii CCIA, Sandu Nichita şi Ion Brănescu despre mediul de afaceri din judeţ şi a fost prezentat potenţialul economic al Argeşului. În urma discuţiilor, reprezentanţii provinciei Sichuan au propus încheierea unor acorduri de cooperare între cele două regiuni.

Cao Dai Xue, secretarul general al Sichuan, a prezentat câteva impresii despre judeţul Argeş şi modalităţile de cooperare în domeniul construcţiilor, industriei de prelucrare, industria manufacturieră şi turism. De asemenea, vicepreşedintele CCIA, Ion Brănescu, a relatat impresii din călătoriile sale de afaceri în China.

Argcoms Curtea de ArgesArgcoms Curtea de Arges 2
ArgcomsÎn urma întâlnirii de afaceri, oficialul Cao Dai Xue i-a invitat pe oamenii de afaceri din Argeş, printre care se numără Sandu Nichita şi Ion Brănescu, să facă o vizită în China pentru a stabili relaţiile de colaborare pentru industria manufacturieră între Argcoms şi agenţii economici din provincia Sichuan.
Astfel, vizita de vineri a delegaţiei din China condusă de ambasadorul Feihong XU nu a făcut decât să întărească viitoarea colaborare. Oficialii au fost curioşi să vadă procesul de producţie al globuleţelor şi să afle cât mai multe detalii despre tot ce au văzut în fabrică. Atât de plăcut impresionaţi au fost de produsele expuse, că Tan Yuxiu, soţia ambasadorului, a vrut neapărat să aibă un set de ceşti din lut fabricate la Argcoms.

Roata de olărit le-a atras atenţia musafirilor care au vrut să observe modul în care se dintr-o bucată de lut i-a formă o cană.

La final, vizibil încântaţi de tot ce le-a fost prezentat, Feihong XU, ambasadorul Chinei şi membrii delegaţiei şi-au luat rămas bun de la gazde şi s-au îndreptat către Festivalul Medieval „Curtea Domnească”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*