Grădinița cu Program Prelungit ”Academia Piticilor” parte din proiectul „RO-RM intr-o singură inimă”

Spread the love

Cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit Academia Piticilor s-au aflat zilele acestea într-un schimb de experiență în Republica Moldova, la Grădinița Andrieș din sectorul Ciocana, comuna Bubuieci, Chișinău, in cadrul proiectului de parteneriat educațional desfășurat între cele două instituții transfrontaliere „RO-RM intr-o singură inimă”.

Doamna director Claudia Zafiu împreună cu cadrele didactice de la Academia piticilor, prof. Alina Manolescu, prof. Manuela Iordache, prof. Elena Neacșu au participat la Festivalul toamnei,, Toamnele in Moldova” unde preșcolarii de peste Prut au desfășurat un program artistic, înconjurați de bogățiile și culorile toamnei, cadrele didactice au dramatizat „Capra cu trei iezi”, intr-un cadru de poveste și au participat la actiunea de antreprenoriat dedicată anotimpului toamna. Ora de activitate metodică desfășurată a avut ca scop schimbul de bune practici intre cele două instituții.
Alături de cadrele didactice din România au fost pe parcursul intregului demers primarul si viceprimarul localității, care au răspuns afirmativ invitației de a vizita grădinița Academia piticilor din Curtea de Argeș intr-o nouă acțiune desfășurată cât de curând de cele două instituții partenere.

Cadrele didactice din Curtea de Argeș au vizitat și câteva obiective care fac parte din patrimoniul cultural al RM, Rezervația Cultural-Naturală Orheiul Vechi și Casa Muzeu Alexandru Donici, din Donici, raionul Orhei, Republica Moldova.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*