Imobiliare: vând casă la cheie, suprafață 170 m², preț 163 000 €

Spread the love

Anunțurile imobiliare se publică gratuit de Ziarul Actualitatea Argeseana și nu se percepe niciun fel de comision la vânzare/închiriere, nici vanzatorului, nici cumparatorului. Daca doriti sa va publicati gratuit anuntul imobiliar, trebuie doar sa trimiteti anuntul dvs si cel puțin o fotografie.

Vând casă p+m în orașul Curtea de Argeș la doar 2 minute de mers cu mașina de km 0 al orașului! Casă se situează pe o stradă privată fiind tranzitata doar de riverani! Casă are 170 m2 desfășurați și este compusă la parter din bucătărie, living, cămară, baie, dormitor și terasă, iar la etaj dispune de 3 dormitoare și o baie spațioasă.

Casa este racordata la toate utilitățile: gaze, curent, apă, canal. La construirea imobilului au fost folosite materiale de top disponibile pe piața și se poate dovedi cu acte și facturi. Încălzirea casei este efectuată prin încălzire în pardoseală atat la parter cat și la etaj. Geamurile sunt din gama tripane de la firma Veka. Casa se vinde la cheie, pentru mai multe detalii va stau la dispoziție la numărul de telefon 0746 947 879

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*