Investiție de 14 milioane de euro la Curtea de Argeș: noua fabrică Fuchs

Spread the love
Piatra de temelie a fabricii Fuchs de la Curtea de Argeș a fost pusă miercuri în prezența primarului Constantin Panțurescu, a CEO al Grupului Fuchs, Nils Meyer-Pries, a lui Uwe-Jens Karl, Managing Director Fuchs Condimente Romania, a secretarului general al Municipiului Curtea de Argeș, Janina Zarioiu, a arhitectului șef al Primăriei, Alexandra Lăzărescu, și a numeroșilor oaspeți invitați să asiste la eveniment și să închine un pahar de șampanie. Primarul Panțurescu, Nils Meyer-Pries și Uwe-Jens Karl au pus efectiv câte o cărămidă la fundația fabricii, după ce au îngropat o cutie metalică în care au așezat produsele Fuchs Condimente.
„Fuchs Condimente se dezvoltă, așa cum se dezvoltă și orașul nostru. Vă urez să vă dea Dumnezeu sănătate și multă putere de muncă și să realizați cât mai repede această nouă locație, și vă promit că în a treia legislatură o să venim cu mare drag dacă ne chemați și la a treia locație”, a spus primarul Constantin Panțurescu.
„Extinderea simbolizează determinarea noastră de a ne consolida poziția de lider de piață în România și, în același timp, de a ne extinde afacerea la nivel internațional. Prin această investiție subliniem angajamentul de a oferi clienților noștri produse și servicii de cea mai înaltă calitate și inovație”, a declarat Nils Meyer-Pries, CEO al Grupului Fuchs.
Fuchs va aloca 14 milioane de euro – investiție proprie – în extinderea centrului logistic și de producție, care aproape își va dubla capacitatea: de la 11.084 de metri pătrați (cât totalizează, în prezent), la 21.338 de metri pătrați. Noua hală de producție va fi dotată cu echipamente de ultimă generație, printre care și o nouă facilitate de malaxare condimente.
Totodată, investiția va permite companiei să-și extindă și portofoliul de produse. „Această decizie strategică contribuie la diversificarea gamei și la consolidarea poziției companiei pe piața locală”, subliniază Uwe-Jens Karl, Managing Director Fuchs Condimente Romania, importanța proiectului. Acesta a mulțumit reprezentanților administrației locale pentru sprijinul acordat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*