Liviu Nicolae este președintele Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș

”Evenimentul “Radiografia Mediului de Afaceri Argeșean”, desfășurat la Curtea de Argeș a adus în prim plan situațiile cu care se confruntă antreprenorii din zonă în activitatea lor și, așa cum i- am obișnuit, în ultima perioadă, aceste evenimente sunt interactive și constructive,fiecare exprimându-și punctul de vedere pentru a avea un tablou cât mai clar,” transmite PNL Curtea de Argeș. 
La evenimentul organizat de Liviu Nicolae ce a reunit oamenii de afaceri argeșeni a fost prezentă și Maria Mădălina Lupu, ”prima madonă a naiului mondial“, cum a fost numită de maestrul Gheorghe Zamfir.
”Astăzi, când alături ne-au fost Dl. Alin Ignat– deputat PNL, Dl. Cătălin Boboc– secretar de stat Ministerul Muncii, Dl. Alin Chitu- secretat de stat Ministerul Finanțelor, Dl. Nancu Dumitru- Director General FNGCIMM, Dl. Sebastian Busi- Președinte COAL,Dl. Danut Bica– Senator Argeș, Dl. Răzvan Mitu- antreprenor Forte Gaz.
Județul Argeș are un potențial economic foarte mare și ,chiar dacă traversăm o perioadă dificilă, Partidul Național Liberal vine cu măsuri liberale pentru a acorda suport antreprenorilor. Aceștia au o mare responsabilitate pentru comunitate prin grija față de angajați, pe de o parte și față de dezvoltarea economică a zonei, pe de altă parte.
Antreprenorii prezenți la eveniment au vorbit deschis despre programe care au ajutat in perioada pandemiei, IMM INVEST fiind un real suport pentru cei care l-au accesat, despre multe din problemele cu care se confruntă, unele rezolvate, altele în curs de rezolvare. În acelaș timp, deschiderea Transfăgărășan, pentru prima dată, înainte de 1 Iulie a fost apreciată de cei implicați în sectorul turistic al zonei. Pentru acest lucru, trebuie sa nu uităm acțiunile întreprinse de Dl. Ion Popa- secretar de stat în Ministerul Transporturilor.
Dna.Alina Gorghiu– Vicepreședintele Senatului și Președinte PNL Argeș va continua să ofere suport antreprenorilor argeșeni, așa cum a făcut- o de la preluarea mandatului.
Tot astăzi a fost ales și Președintele Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș, în persoana Dlui. Liviu Nicolae. Dânsul nu mai are nevoie de prezentare, fiind deja cunoscut ca o persoană integră, implicată activ în comunitate și, cu siguranță, va face lucruri bune pentru mediul pe care îl reprezintă.
Felicitări, Liviu Nicolae!
Mulțumim invitaților și tuturor participanților pentru prezență!”, mai transmit liberalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*