„RO-RM într-o singură inimă”…povestea începe la Curtea de Argeș, la Grădinița ”Academia piticilor”

„RO-RM intr-o singură inimă”…povestea incepe la Curtea de Argeș, la Grădinița Academia piticilor.
In baza Parteneriatului educațional,, RO-RM într-o singură inimă „între Grădinița „Academia Piticilor”, Curtea de Argeș si IET Nr.2, com. Bubuieci, Republica Moldova, având ca parteneri Inspectoratul școlar Județean Argeș, Centrul Judeţean de Resurse și Asistență Educațională Argeș, a adunat laolaltă toți partenerii acestui proiect, în Grădinița Academia piticilor, gazda acestui schimb de experiență care a durat 3 zile și a cuprins mai multe acțiuni.
Oaspeti de seamă au sosit la Grădinița Academia piticilor în cea de-a doua zi a schimbului de experiență: Domnul Inspector General Adjunct, Cristinel Crețu, doamna Inspector General Adjunct, Cătălina Dumitrașcu, domnul Inspector pentru Educație Timpurie, Teodor Ionuț Minciună, Cadre didactice din cadrul CJRAE Argeș, părintele Florentin Ungurenuș, coordonator catehetic, care au petrecut o zi alături de cadrele didactice din Republica Moldova, au citit copiilor povești, au aplaudat preșcolarii Academiei Piticilor, care au răsplătit vizita oaspeților printr-un program aristic,,Cântec, dans și voie bună „.
În ultima zi a schimbului de experiență, cadrele didactice din Republica Moldova au petrecut alături de preșcolarii de la Grădinița Nr.2, structură a Grădiniței Academia Piticilor, unde au fost întâmpinate cu pâine și sare, precum și cântece populare cântate de preșcolari. Folosind tehnica șervețelului, cadrele didactice din cele 2 Grădinițe partenere au participat la un atelier de creație, unde au decorat ulcioare, coșulețe și farfurii.
Au fost 3 zile speciale, încărcate de emoții și bucurie, benefice atât pentru cadrele didactice implicate în proiect, cât și pentru copii.
Colectivul Grădiniței Academia piticilor aduce mii de mulțumiri domnului Marian Vladu, manager pensiunea Matrix, SC ARGCOMS SCM   Curtea de Argeș și domnului Butaru Adrian, manager firma EcoKlass, care au sprijinit acest proiect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*