rbt

RUGĂCIUNEA COPIILOR – activitate la Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Danului

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a participat la o activitate de creație educațional- catehetică despre rugăciune la Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Danului.

Doamna profesoară, Claudia Țugurin împreună cu copiii au rostit rugăciunea la început de oră și apoi au desenat și au colorat cum au văzut prin ochii lor rugăciunea, adică păsările cerului care se înalță la Dumnezeu.

La această activitate au participat directoarea școlii gazdă, profesor Elena Ilina, alături de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier al Sectorului Învățământ și Activități cu Tineretul care a adus binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, care a adresat un îndemn copiilor la rugăciune și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Activitatea este înscrisă în Calendarul educațional-catehetic eparhial dedicat anului 2022 în Patriarhia Română ca ”Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului” și ”Anul comemorativ al sfinților isihaști Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama și Paisie de la Neamț”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*