S-a turnat primul strat de asfalt pe DJ 704H, Băiculești – Curtea de Argeș

Regia Județeană de Drumuri Argeș continuă lucrările de modernizare a drumului județean 704H, Merișani – Băiculești – Curtea de Argeș. Astfel, zilele acestea a fost turnat primul strat de asfalt pe acest tronson de drum, ce are o lungime de aproximativ 5 kilometri. D.J. 704H este varianta cea mai scurtă ce face legătura dintre comuna Băiculești și municipiul Curtea de Argeș. 
“Suntem în faza de turnare a primului strat de mixtură asfaltică pe lungimea de un kilometru, urmând ca de săptămâna viitoare să începem pregătirea stratului suport din balast și piatră spartă pentru restul drumului. Obiectivul de investiții este finanțat de Consiliul Județean Argeș. Sunt alocate sumele pentru întrega lucrare și ne dorim ca până la sfârșitul anului să putem recepționa acest drum” – Alina Nicolau, director general Regia Județeană de Drumuri Argeș.
„Așa cum am promis, au început lucrările de asfaltare a drumului județean 704 H, Băiculești – Curtea de Argeș. Suntem într-o ușoară întârziere din cauza faptului că a plouat foarte mult, dar se recuperează și pot spune că ne apropiem de respectarea graficului astfel încât până la sfârșitul anului să putem finaliza și acest proiect. De asemenea, Regia Județeană de Drumuri are în desfășurare și alte lucrări de reparații și întreținere a drumurilor județene. Avem, în acest moment, în desfășurare, reparații asfaltice pe drumurile județene Piscani – Domnești – Nucșoara, Teiu – Buta, Trivale – Băbana, Cocu – Cotmeana” – Dan Manu, președinte Consiliul Județean Argeș.
„Acesta este un drum foarte important pentru comunitatea noastră. Este o investiție așteptată de mulți ani de locuitori. Doresc să mulțumesc Consiliului Județean Argeș pentru susținerea acordată localității noastre în modernizarea și dezvoltarea infrastructurii rutiere.” – Niculae Dragnea, primarul comunei Băiculești.
În comuna Băiculești, în actualul mandat, Consiliul Județean Argeș a mai asfaltat un drum județean ce traversează localitatea. Este vorba de DJ 704E.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*