Școala „Radu Șerban” din Sălătrucu are elevi cu care să se mândrească!

Spread the love

Școala „Radu Șerban” din Sălătrucu are elevi cu care să se mândrească! Oproiu Ana Maria, elevă în clasa a VI-a, a reușit să se califice la etapa Națională a Olimpiadei de Limba și Literatura Română, realizând o performanță deosebită. Maria este, la nivelul ciclului gimnazial, singura elevă din mediul rural calificată la această etapă a Olimpiadei.

Întrebată despre această experiență, Maria ne-a declarat că încă de mică a fost pasionată de lectură, iar ajunsă în clasa a V-a și întâlnind-o pe doamna profesoară de limba și literatura română, și-a dat seama că această materie școlară este printre cele preferate.

„Doamna este foarte apropiată de copii și în permanență m-a încurajat, m-a pregătit, mi-a dat încredere că pot să îmi depășesc limitele. De asemenea, le sunt recunoscătoare tuturor profesorilor și părinților care m-au susținut întotdeauna.”

Doamna profesoară Dinică Ileana ne-a transmis faptul că Maria este o fată de excepție: sensibilă, conștiincioasă, ascultătoare, foarte isteață.

„Încă din clasa a V-a am sesizat abilitățile lingvistice ale Mariei și prin pregătire sistematică și riguroasă am reușit această performanță care ne-a adus multă bucurie. Rezultatul obținut însumează munca și efortul Mariei, al colegilor mei profesori și susținerea părinților.”

Vă felicităm și vă dorim mult succes la etapa Națională a Olimpiadei de Limba și Literatura Română!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*