VIDEO-Conferința AUR Argeș umbrită de Marius Bălan, economistul de la Spitalul Valea Iașului

Spread the love

Partidul AUR se bucură de succes pe plan național, cu oameni de valoare. Pe plan local să ieși în față cu personaje care cer încrederea publicului și votul oamenilor, dar nu pot să vorbească, înseamnă că degeaba se chinuie centrul să crească în procente, că persoane ca Marius Bălan, economistul de la Spitalul Valea Iașului, își bat efectiv joc de munca lor.
Să stai în dreapta generalului Mircia Chelaru trebuie să ai pregătire, să inspiri încredere oamenilor, să poți să transmiți un mesaj ferm, clar și onest, așa cum Bogdan Velcescu a dovedit că știe ce vorbește și de ce stă în dreapta.
Să stai în stânga generalului Mircia Chelaru, cerințele sunt identice.
Ce s-a întâmplat la Curtea de Argeș vedeți în video de mai jos (de la min 16.17) unde cuvintele nu prea mai au ce descrie. Un personaj controversat, pe numele lui Marius Bălan, despre care suntem curioși cum a putut să susțină și să fie admis la un examen de economist la Spitalul din Valea Iașului. Efectiv omul nu poate să vorbească, cum a susținut interviul ca probă de examen?!?
Mai multe decât atât, nu a fost o conferință de presă în care jurnaliștii să-i adreseze întrebări despre programul AUR, proiecte, propuneri, era vorba doar despre o campanie în care s-au acordat ghiozdane pentru copii.

Vă dați seama că astfel de oameni lucrează în instituții publice și mai mult decât atât vor să devină viitori consilieri să decidă soarta Municipiului Curtea de Argeș?!?

Cu tot respectul pentru generalul Mircia Chelaru, care este un om deosebit, istoric și eseist, dar ca să-i trimiți așa ceva în stânga, noi considerăm că este o jignire și o lipsă totală de respect, de neprofesionalism! Când știi că ai conferință de presă, stai noaptea și citești, memorezi și reproduci precum un ROBOT, dacă nu poți altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*