-VIDEO-Emanoil Lică Consilier Local,,Sărbători frumoase şi binecuvântate la fel ca sufletul și inima dumneavoastră, a tuturor!,,

Spread the love

Povestea acestui an este pe sfârşite! Au sosit sărbătorile de iarnă, după mine cele mai frumoase din an! Să nu uităm însă că noaptea de Crăciun este o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost odată. A venit timpul să închizi ochii şi să-ţi aminteşti de Crăciunul copilăriei tale! De mirosul bradului adus de bunicul şi mirosul cozonacilor pregătiţi de bunica.Singura noastră șansă este să ne întoarcem la simplitate și la tradiții! Să trăim cu credință, speranță și dragoste. Credința face orice posibil, speranța ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos.

Sărbători frumoase şi binecuvântate la fel ca sufletul și inima dumneavoastră, a tuturor! Să auzim numai de bine și doresc tuturor ca grijile și gândurile negre să rămână în urmă, alături de acest an 2022!Din inimă și cu mult suflet vă doresc CRĂCIUN FERICIT!

Consilier Local Emanoil Lică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*