– VIDEO- Primarul Ştefan Benonie l-a jignit la scenă deschisă pe şeful de partid, Şerban Valeca

Festivalul Bulzului a fost o ocazie prielnică pentru edilul comunei Aninoasa să demonstreze cât de gospodar este şi mai ales, bun organizator.

Aşa cum îi stă bine gazdei, dom” primar s-a grăbit să fie primul pe scenă, s-a urcat în Range Roverul din dotare şi a trecut direct prin mulţimea de oameni. Asta deşi în stradă oamenii legii „străjuiau” asupra locurilor de parcare pentru oficialităţi.

Partea interesantă a fost la oferirea diplomei către preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca: „bine aţi venit domnule preşedinte……Dă mă o diplomă! O diplomă! Cum mă nu avem !?! …. după câteva secunde bune de pauză şi bâlbâială, senatorul a oprit momentul penibil şi i-a mulţumit primarului Benonie pentru…intenţie.
benonie stefan aninoasa argesDaca era pe vremea lui nea Nicu si facea o astfel de gafa, acum era undeva la munca pe Canalul Dunare – Marea Neagra. Pai dom primar, daca tot ai ramas cu metehnele comuniste de a-i peria pe mai marii de la judet, macar fa-o cu stil (mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste nimic, sa citam o replica celebra…)
Tot te-ai chinuit sa iti alegi corect numarul de la ditamai Range Roverul (apropo, cat a costat?), SPP (sa pupi posteriorul … sefului)…

Dar asta nu a fost singura „perlă” a edilului ci a mai urmat una la înmânarea diplomei către Constantin Panţurescu: „o diplomă pentru cel mai bărbat frumos….”, striga plin de mândrie în faţa electoratului, edilul comunei Aninoasa.

Într-adevăr cei care au participat la Festivalul Bulzului din satul Slănic, comuna Aninoasa, pot spune că a fost unul plin de umor…negru!
Astfel de personaje conduc o comuna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*