VIDEO- Strigătul de ajutor al unei fețite nevăzătoare către Poliția Curtea de Argeș a rămas fără ecou

Spread the love

Caz incredibil la Poliția Municipiului Curtea de Arges

Daca nu este sex gate cu șefi de Poliție și subalternă surprinși de soțul gelos, nu este știre și nimeni din Inspectoratul Județean de Poliție Arges nu se agită și nu emite comunicate de presă. Purtătorul de cuvânt răspunde după 48 h și 4 apeluri nepreluate, asta pentru că nu este vorba despre un caz cu sex.

Aici este vorba despre o fetiță eminentă, elevă la Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” din Orașul Regal, nevăzătoare!

În urmă cu 3 luni, chiar de ziua ei, a avut ghinionul să-și uite laptopul în stația de autobuz de lângă liceu, așa cum rezultă din materialul video de unde puteți vedea întrega poveste relatată chiar de persoanele în cauză.
Dacă nu ați crezut că este posibil ca polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale să protejeze un infractor și să-i spună părții vătămate să nu depună plângere, urmăriți materialul video și o să vă convingeți.
Reamintim că au trecut 90 de zile de când acest copil nevăzător nu a primit laptopul ce se află în custodia Poliției. Tehnica adoptată de către Biroul de Investigații Criminale Curtea de Arges este următoarea: partea vătămată este ținută în așteptare, fără să se realizeze ceva concret, cu lunile până se plictisește, cedează și într-un final își retrage plângerea penală. Așa se întâmplă și în cazul de față, că altă explicație nu există!

Facem un apel la acești oameni dezumanizați ce poartă uniforma statului să se gândească la Alexandra și să judece privindu-se pe ei din perspectiva acestei fetițe… Să vă fie rușine tuturor celor care vă ascundeți după sintagma: ”aceasta este procedura; nu e treaba noastră sau noi ne-am făcut treaba”
Voi sunteți plătiți în primul rând să preveniți și apoi să ne asigurați ordinea și linștea publică. Dar ce pretenții să avem când Laurențiu Iordache, șeful Biroului de Investigații Criminale Curtea de Argeș a fost bătut în mijlocul străzii de doi indivizi și apoi spunea că se teme pentru siguranța lui și a familiei, dar la scurt timp a acceptat banii de la aceeași indivizi! ( a nu se înțelege că s-a bătut singur cu doi inși, ci era pe stradă alături de o întreagă echipă de polițiști de la Investigații Criminale, antrenați de statul român pentru astfel de situații, nu pentru cazuri în care sunt loviți cu poșete în piață). Dar despre domnul Laurențiu Iordache vom reveni într-un material amplu, cu dovezi că a încasat bani de la acești indivizi!

Domnule inspector general, domnule prim procuror, șefi de servicii care comunicați cu extratereștii și puteți să-l interceptați pe ”Putin” vă garantăm că în maxim 40 de minute problema acestei fetițe nevăzătoare se poate rezolva. Trebuie doar să vreți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*