Anunț public privind decizia etapei de încadrare

BADEA ȘTEFAN ȘI BADEA LILIANA, cu domiciliul în municipiul Curtea de Argeș, str. Basarabilor, bl. A1, sc.A, etaj 3, județul Argeș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru PUZ: ”Construire locuință împrejmuire lot”, propus a se realiza în municipiul Curtea de Argeș, str. Basarabilor, nr. 25, județul Argeș – se supune procedurii de adoptare fără aviz de mediu, în conformitate cu H.G. nr. 1076/2004, nu este necesară realizarea evaluării de mediu. 

Motivele care au stat la baza luării deciziei:

  • ca urmare a analizării punctelor de vedere înaintate în format electronic de către membrii Comitetului Special Constituit din data de 28.03.2022
  • în conformitate cu prevederile art. 11 și a anexei nr. 1 – Criterii pentru determinarea efectelor semnificative potențiale asupra mediului din HG nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri și programe
  • pe parcursul derulării etapei procedurii de reglementare, publicul a fost înștiințat asupra depunerii solicitării avizului de mediu, prin anunțuri repetate în presă. Nu s-au înregistrat reacții negative din partea publicului referitoare la planul mai sus menționat. 

Informațiile privind potențialul impact asupra mediului al proiectului propus pot fi consultate la sediul APM Argeș din municipiul Pitești, str. Egalității, nr. 50A, în perioada (10 zile de la publicare)

Observațiile publicului se primesc zilnic , sub semnătură și cu date de identificare la sediul APM Argeș, str. Egalității, nr. 50A, în perioada (10 zile de la publicare). 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*