Blasfemie: argeşeni botezaţi în ştrandul din Piteşti! -VIDEO-

Ieri, în jurul orelor 13:00, la ştrandul din Piteşti a fost filmată o scenă demnă de filmele de la Hollywood. Unul din argeşenii care era la baie este cameramanul de ocazie ce a postat ulterior videcolipul pe contul personal de Facebook, însoţit de următorul mesaj:
„Nu va lepădați de religia voastră …indiferent de probleme și promisiuni!
Ăstazi a avut loc botezul celor lepădați de Dumnezeu la ștrandul din Pitești. Probleme avem cu toți …ortodoxia exista de peste 2000 de ani …iar de la 1054 au apărut tot felul de „intelectuali „ce pretind ca au adevărul,dacă nu ai crezut în Dumnezeu în religia ta de la naștere ce rost mai are la bătrânețe sa cauți alt adevăr …ca sa te scuzi ca religia ta nu a fost buna și ca vrei o alta viața noua .Acești sectanți pretind ca sunt ortodocși …nu exista așa ceva .Imaginile vorbesc de la sine …!!! ȚIN SA MENȚIONEZ CA SUNT CREȘTIN ORTODOX ȘI VOI RĂMÂNE PANA LA MOARTE ORTODOX INDIFERET DE PROBLEMELE VIEȚII!”

Nu va lepădați de religia voastră …indiferent de probleme și promisiuni! Ăstazi a avut loc botezul celor lepădați de Dumnezeu la ștrandul din Pitești .Probleme avem cu toți …ortodoxia exista de peste 2000 de ani …iar de la 1054 au apărut tot felul de "intelectuali "ce pretind ca au adevărul,dacă nu ai crezut în Dumnezeu în religia ta de la naștere ce rost mai are la bătrânețe sa cauți alt adevăr …ca sa te scuzi ca religia ta nu a fost buna și ca vrei o alta viața noua .Acești sectanți pretind ca sunt ortodocși …nu exista așa ceva .Imaginile vorbesc de la sine …!!! ȚIN SA MENȚIONEZ CA SUNT CREȘTIN ORTODOX ȘI VOI RĂMÂNE PANA LA MOARTE ORTODOX INDIFERET DE PROBLEMELE VIEȚII !

Posted by Mandiuc Matei on 26 Iulie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*