Video

formația Salvamont Nucșoara a împlinit 20 ani de la înființare

Evenimentul de fost precedat de deschiderea oficială a expoziției ”Prin cenușa imperiului”

la stadionul municipal s-au întâlnit echipele de fotbal ACS Basarabi Curtea de Argeș, AS Ciofrângeni și AS Șoimii Tigveni.

”vreau să le mulțumesc celor de la CS Mioveni și prietenului meu, Marius, pentru că ne-au onorat cu prezența. Sunt convins că la fiecare invitație va da curs și ușor, ...

ateliere unde vor învăța să picteze pe lemn, să confecționeze păpuși sau să orneze obiecte din ceramică

Meșterii populari prezenți la Festival Medieval ”Curtea Domnească” sunt dispuși să vă arate secretele țesuțului, arta sculpturii sau a împletiturii în răchită.

surprize pentru cei mici, cu ateliere de pictură, tobe medievale și personaje pe picioroange...

o locuință este pusă în pericol de prăbușirea a două stânci. Cei doi adulți împreună cu patru copii vor fi cazați temporar într-o clădire ce aparține Primăriei Cetățeni.

Dupa retragerea lui Cătălin Barbu, au rămas trei candidați: Marius Prisăceanu, Gheorghe Retevoescu și Cornel Sorescu

Videoclipul în care Ellada Eghina a surprins accidentul produs pe Transfăgărășan s-a răspândit rapid în mediul online. Postat în data de 26 iunie, clipul a strâns aproape 6.000 de vizualizări ...

Tot astăzi, a fost ales și viceprimarul comunei Valea Danului - Marian Enescu -

publicul argeșean a avut parte de un spectacol memorabil oferit de coruril "Carmen Argessi", "Ars Nova", "Apollon”, "Orfeu"

  Pe portiunea de pamant de la stadionul municipal se doreste amenajarea unui parc, unde sa fie amplasate aparate de fitness. Astazi, primarul si viceprimarul au supravegheat lucrarile si chiar ...

de anul viitor, la Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân”, dansul va face parte din programa școalară, ca materie opțională.

Invitat special a fost Schuster Stephan, din Pitesti, membru KINGDAMA, considerat unul din cei mai buni jucători din România.